CZ UK RU DE IT
INFO LINKA: (+420) 607 887 491 Tel.: (+420) 544 224 220
Eurobi s.r.o.,Nádražní 371 664 53 Újezd u Brna, ČR

Robi - vaše jednoduchá cesta ke zdraví

Polotovary

Polotovary z Robi jsou ideální k přípravě bezmasých i masových pokrmů dle Vaší fantazie.

 

Základní postup při zpracování polotovarů z Robi je velmi snadný. Plátky nebo nudličky Robi propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

 
Plátky a nudličky je dobré před přípravou ochutit, a to ve vhodné směsi, např. vývar, bílé víno, vegeta, sůl, chilli koření, citrónová šťáva apod. Pro inspiraci si prohlédněte pár receptů z naší kuchyně.

 

Při dochucování 
počítejte s tím, že polotovar je mírně solený. Robi polotovar lze tepelně upravovat všemi způsoby.

 

Smažit Robi lze jak v těstíčku, tak v trojobalu v řádně rozpáleném oleji.

 

Robi se nevaří (v tom smyslu, jako maso). Stačí Robi plátky nebo nudličky pouze vložit do uvařené omáčky a krátce prohřát.

 

I do restovaných jídel jako je třeba čína, stačí Robi nudličky vložit pouze ke konci a prohřát.

 

Pokud přidáváme Robi do masových jídel, uvaříme nejdříve jídlo pouze s masem a Robi vložíme do omáčky až ke konci. Robi se prohřeje a nasákne chuť omáčky.

 

Protože je Robi již při výrobě tepelně upravené je možné jej použít i za studena do salátů nebo pomazánek.

Videorecepty:

 

Oválky natural

Oválky natural Neochucený polotovar, který můžete využít pro přípravu různých teplých jídel, např. Robi plátků na zázvoru, na pomerančích, na pepři, na hořčičné směsi, v medové marinádě, s jasmínovou rýží atd., ale také ke smažení v různém těstíčku např. pařížském, v pivním těstíčku po olomoucku ...

Plátky

Plátky Základní polotovar pro přípravu steaků, medailonků, smažených jídel, gulášů, masa na šťávě apod.

Nudličky

Nudličky Ideální polotovar pro přípravu jídel na čínský nebo indický způsob. Robi nudličky jsou velmi vhodné i pro přípravu salátů.

Sekaná

Sekaná Mletý polotovar vhodný zejména k výrobě sekané, holandských řízků nebo karbanátků, k plnění paprikových lusků nebo k výrobě pomazánek.